Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Aparate sudura si taiere

Membru Bizoo de 12 ani.
4.53
4 stars: Foarte bun
49 pareri

Aparat sudura MasterTig MLS ACDC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 €
Brand
MasterTig MLS 2300/3003 ACDC
Descriere
MasterTig MLS ACDC este un aparat de sudura de nivel premium, care ofera sudorilor profesionisti WIG-TIG controlul necesar pentru a-si indeplini nevoile dificile. Indiferent de aplicatie, beneficiati de performanta precisa si un eficient control al arcului de sudare. Acestea fac ca MasterTig MLS ACDC sa fie cel mai bun aparat AC/DC din aceasta clasa de pe piaya la ora actuala. Gama include versiunea 230A cu alimentare monofazata si versiunea 300A cu alimentare trifazata de 230/460V.
- procese sudare WIG-TIG si MMA, ex.: DC-/DC+/AC/MIX TIG
- costuri de energie eficiente, dimensiuni compacte
- unitate de racire MasterCool optionala pentru aplicatii ce implica grad inalt de utilizare
- MicroTack pentru sudura rapida in puncte, la temperaturi scazute
- garantie Kemppi 2 ani pentru piese si manopera

Modelele MasterTig MLS AC/DC sunt adecvate pentru sudarea tuturor metalelor, in special aluminiu si inox, avand si functii pentru sudare cu electrod invelit. Sunt cele mai eficiente si avansate dispozitive de sudare WIG-TIG, create pe baza cercetarilor specialistilor companiei Kemppi. Designul modular va permite sa construiti pachetul care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs.
Alegeti dintre panourile de comanda ACS sau ACX ce permit ajustarea rapida a parametrilor de baza, inclusiv: controlul duratei pre- si post- gaz, frecventa arcului AC si controlul curentului ascendent si descendent. ACS ofera toate comenzile necesare pentru sudarea DC, AC si MIX TIG cu aprindere HF sau prin contact. ACX ofera si functii suplimentare, inclusiv MicroTack, canale de memorie si functia de sudura pulsata.
MicroTack este un mod usor, rapid si precis de a imbunatati calitatea si productivitatea pentru preluarea si stabilirea sarcinilor. Este extrem de eficient in cazul materialelor foarte subtiri.

Pentru detalii tehnice suplimentarii, configuratii si optiuni de comanda, vizitati:
http://plasmaserv.ro/aparate-sudare/aparate-sudare-wig-tig/mastertig-mls-acdc

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura